Forhandler login  ·  Alfabetisk index  ·  Sitemap

 • Kontakt os
  • KONTAKT OS

   - Og lad os fortælle hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprøjteopgaver

   Ring på telefon

   +45 98 67 42 33

   eller

   udfyld vores kontaktformular >

   så kontakter vi dig.

   Find en Danfoil medarbejder >

     

   ÅBNINGSTIDER

    

        
     Man - torsdag: Kl. 08:00 - 16:00  
     Fredag: Kl. 08:00 - 13:30  
          

     

   VAGTORDNING

   Kontakt en servicemontør uden for normal åbningstid – mod et mindre gebyr.

   Vagttelefonen er åben fra uge 16 til og med uge 41.

    +45 40 43 12 33

    


 • Book et møde
  • BOOK ET MØDE

   Du kan til hver en tid booke et møde med en af danfoils konsulenter, som gerne drøfter danfoil sprøjteteknologi med dig, og beskriver hvilke konkrete fordele du vil kunne opnå ved at anvende en danfoil marksprøjte på din bedrift.

     


     

    

   Du kan booke et møde ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

   BOOK DIT MØDE NU >

 • Tilmeld Nyhedsbrev
  • OPTIMAL SPRØJTNING

   Tilmeld dig danfoils nyhedsmagasin Optimal sprøjtning og bliv opdateret på de seneste nyheder.


     

   Optimal sprøjtning vil løbende opdatere dig på følgende områder:

   Artikler om danfoil brugerne

   Indlæg fra danfoil brugerne og danfoil om sprøjteteknik, erfaringer, indstillinger af sprøjten, brug af kemikalier

   Indlæg plantavlskonsulenter, kemikaliebranchen, mm

   Indlæg fra demogårdene


     

   DU FÅR OGSÅ

   Nyheder fra danfoil

   Service, tips og tricks

   Information om arrangementer, messer, dyrskuer, demonstrationer, mm.

    

   TILMELD DIG HER >

 • Tjen penge på marksprøjtning
  • TJEN PENGE PÅ MARKSPRØJTNING - PRØV DANFOIL KALKULATOR


   DANFOIL KALKULATOR >
     
   BOOK ET MØDE >

   Vi har i samarbejde med Agrolab udarbejdet et beregningsskema der kigger på de omkostningsmæssige forskelle mellem en danfoil sprøjte, og en konventionel sprøjte. Klik på linket ovenfor og se dine besparelsesmuligheder med en danfoil sprøjte - tallene taler vist for sig selv.


     

 
Klare fordele Kan du tjene penge...? danfoil-sprøjten og miljøet Forsøg med danfoil-sprøjten Godkendelse af danfoil Sprøjtekoncept hos tyske JKI Afdrift FarmTest Kartofler Test med aktivt stof

Hurtige Links

Brochurer »

Bestil materiale »

Forhandlerlisten »

Book en demo »

Video »

Forsøg med danfoil-sprøjten

Effekten kan dokumenteres

Igennem de seneste 20 år er danfoils sprøjteteknologi og den biologiske sprøjteeffektivitet afprøvet ved forsøg i marken. Forsøgene er foretaget i forskellige afgrøder, med nyudviklede pesticider på forskellige lokationer i Danmark.

Hos danfoil er vi stolte af at kunne fremvise forsøgene, der alle viser fordelene ved danfoils sprøjteteknologi og som understreger at effekten kan dokumenteres.

Svampeforsøg i vinterhvede

Et svampeforsøg i vinterhvede er gennemført i Vestjylland, hvor resultatbearbejdningen er foretaget af Danmarks JordbrugsForskning, Forsøgscenter Borris.

Figuren viser at danfoil med halv dosering opnår samme udbytte som den konventionelle sprøjte og at der med fuld dosering er et forbedret udbytte med danfoil-sprøjten.

De små dråber fra forstøveren giver en effektiv afsætning af pesticider og det er afgørende for udbytteresultatet.

 

 

Afsætning af aktiv stof i vinterhvede
og kartofler

Dette er i fuld overensstemmelse med de to følgende forsøg som har analyseret afsætning af aktivt stof i vinterhvede og i kartofler.

Begge forsøg viser en betydelig bedre afsætning med Eurofoil ® forstøveren – specielt i midten og bunden af afgrøden.

Som det blev påvist tidligere i konceptbeskrivelsen er den bedre afsætning i afgrøden en direkte effekt af fordelen med de små dråber fra Eurofoil ® forstøveren.

Små dråber, høj hastighed, effektiv afsætning og høj koncentrat af aktivt stof er lig med mere effektiv bekæmpelse og i sidste ende bedre udbytte.

 

Kartoffelskimmel og nedvisning

Nedenstående to forsøg i kartofler giver et entydigt svar – danfoil sprøjten virker. 

I det første forsøg er der foretaget en analyse af udbyttet ved bekæmpelse af kartoffelskimmel. 

Forsøget viser at man med danfoil sprøjten opnår et bedre udbytte end med den konventionelle sprøjte - også med en lavere dosering.

I det andet forsøg har man analyseret den procentvise nedvisning og resultatet viser at danfoil opnår et bedre resultat end den konventionelle sprøjte.

 

Effektiv afsætning

- Sammenligning mellem forskellige dyser og Eurofoil® test fra Farm test nr. 84

FarmTest
Forsøg foretaget af Agrotech i FarmTest nr. 84 fra 2007 bekræfter den fordel dråbe-spektret fra en danfoil forstøver opnår. Som det fremgår af tabellen nedenfor opnår danfoil sprøjten en betydelig bedre afsætning af det aktive stof i afgrøden end konventionelle sprøjter. Således er afsætningen i toppen af kartoffelplanten bedre med en danfoil sprøjte og afsætningen er betydelig bedre i midten af planten - dermed opnås en mere effektiv sprøjtning.

 

Aktiv stof - vigtigt

Agrotech udførte endvidere forsøg med vandfølsom papir der blev fæstnet på kartoffelbladene. Nedenstående viser afsætningen af dråberne med de forskellige typer dyser og danfoil forstøveren. Sammenligningen viser med tydelighed at danfoil forstøverens små fine dråber, dækker bladet.
Det er vigtigt at understrege, når der foretages afsætningstest i afgrøder, er det afsætning af aktiv stof der er afgørende - ikke mængden af sprøjtevæske i afgrøden. Derfor kan man med vandfølsom papir og UV lys (hvidtningsstof tilsættes sprøjte-væske og kan tydes med UV-lys) kun afgøre dråbernes størrelse og deres placering i afgrøden.

Det man ikke kan belyse med vandfølsom papir og UV-lys er den reelle afsætning af aktiv stof i afgrøden. Dette kan kun udføres som vist ovenfor i Agrotechs forsøg. På trods af dette har danfoils sprøjtekoncept flere gange været til diskussion når man har sammenlignet vandfølsom papir eller UV-lys prøver i afgrøder. Det er derfor vigtigt at understrege, at mængden af væske på papiret eller i afgrøden ikke i sig selv er udtryk for en bedre afsætning - det er mængden af det aktive stof der er afgørende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er med stor tilfredshed, at danfoil kan konstatere, at de forsøgs- og erfaringsresultater der er lavet gennem de sidste 20 år, understøtter vores sprøjtekoncept. Dette er naturligvis vigtigt for dig som kunde, da det giver dig sikkerhed for et effektivt sprøjtearbejde og i sidste ende en forbedret bundlinje.

> Produktprogram> Hvorfor vælge danfoil?> Optimal Sprøjtning   > Nyheder> Service> Danfoil Kalkulator   > Bag om danfoil
Tlf. +45 98 67 42 33
Fax 98 67 34 88
info@danfoil.dk
Danfoil A/S
Jellingvej 14
DK-9230 Svenstrup