Forhandler login  ·  Alfabetisk index  ·  Sitemap

 • Kontakt os
  • KONTAKT OS

   - Og lad os fortælle hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprøjteopgaver

   Ring på telefon

   +45 98 67 42 33

   eller

   udfyld vores kontaktformular >

   så kontakter vi dig.

   Find en Danfoil medarbejder >

     

   ÅBNINGSTIDER

    

        
     Man - torsdag: Kl. 08:00 - 16:00  
     Fredag: Kl. 08:00 - 13:30  
          

     

   VAGTORDNING

   Kontakt en servicemontør uden for normal åbningstid – mod et mindre gebyr.

   Vagttelefonen er åben fra uge 16 til og med uge 41.

    +45 40 43 12 33

    


 • Book et møde
  • BOOK ET MØDE

   Du kan til hver en tid booke et møde med en af danfoils konsulenter, som gerne drøfter danfoil sprøjteteknologi med dig, og beskriver hvilke konkrete fordele du vil kunne opnå ved at anvende en danfoil marksprøjte på din bedrift.

     


     

    

   Du kan booke et møde ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

   BOOK DIT MØDE NU >

 • Tilmeld Nyhedsbrev
  • OPTIMAL SPRØJTNING

   Tilmeld dig danfoils nyhedsmagasin Optimal sprøjtning og bliv opdateret på de seneste nyheder.


     

   Optimal sprøjtning vil løbende opdatere dig på følgende områder:

   Artikler om danfoil brugerne

   Indlæg fra danfoil brugerne og danfoil om sprøjteteknik, erfaringer, indstillinger af sprøjten, brug af kemikalier

   Indlæg plantavlskonsulenter, kemikaliebranchen, mm

   Indlæg fra demogårdene


     

   DU FÅR OGSÅ

   Nyheder fra danfoil

   Service, tips og tricks

   Information om arrangementer, messer, dyrskuer, demonstrationer, mm.

    

   TILMELD DIG HER >

 • Tjen penge på marksprøjtning
  • TJEN PENGE PÅ MARKSPRØJTNING - PRØV DANFOIL KALKULATOR


   DANFOIL KALKULATOR >
     
   BOOK ET MØDE >

   Vi har i samarbejde med Agrolab udarbejdet et beregningsskema der kigger på de omkostningsmæssige forskelle mellem en danfoil sprøjte, og en konventionel sprøjte. Klik på linket ovenfor og se dine besparelsesmuligheder med en danfoil sprøjte - tallene taler vist for sig selv.


     

 
Klare fordele Kan du tjene penge...? danfoil-sprøjten og miljøet Forsøg med danfoil-sprøjten Godkendelse af danfoil Sprøjtekoncept hos tyske JKI Afdrift FarmTest Kartofler Test med aktivt stof

Hurtige Links

Brochurer »

Bestil materiale »

Forhandlerlisten »

Book en demo »

Video »

Klare fordele

Klare fordele med danfoils sprøjteteknologi

Høj kapacitet En kapacitet der er op til 6 gange højere end en konventionel sprøjte betyder færre påfyldninger pr. sprøjteopgave. Dermed opnår du som bruger en optimering af den enkelte sprøjteopgave og værdifuld tid og brændstof spares.

Lavt væskeforbrug, kun 30-50 liter/ha Lavt væskeforbrug, 30-50 liter pr. ha. er betydelig lavere i forhold til konventionelle sprøjter (200 liter/hektar). Dermed sikres besparelser på kemikalier og vand - til gavn for både dig som bruger og for miljøet.

Bedre afsætning og nedtrængning Effektiv nedtrængning i tætte afgrøder sikres ved hjælp af luften fra sprøjten, der skaber turbulens omkring planten. Derved opnås en god afsætning af sprøjtevæsken i både top og bund af afgrøden og på over- og undersiden af bladene.

Reduceret kemikalieforbrug Et mindre kemikalieforbrug er en direkte konsekvens af 2 faktorer: 1. En reduktion i væskeforbruget 2. En bedre afsætning i afgrøden Begge faktorer er ensbetydende med at du med danfoils sprøjteteknologi kan foretage din sprøjteopgave med en lavere dosering af kemikalier - og stadigvæk opnå samme eller bedre resultater.

Dokumenteret lavere afdrift Danfoil modtog i 2009 en 75% afdriftsreduktionsgodkendelse fra det anerkendte tyske institut JKI. Godkendelsen understreger at vindafdrift kan kontrolleres med en danfoil-sprøjte - endda bedre end hos mange af konkurrenterne.

Variabel dråbestørrelse Variabel dråbestørrelse gør at brugeren kan tilpasse dråbestørrelsen til den enkelte sprøjteopgave og sikre optimal dækning og lav afdrift. Dråbestørrelsen styres alene ved lufttrykket, jo højere lufttryk, jo finere forstøvning.

Ingen dyseskift Èn forstøver til alle sprøjteopgaver, idet Eurofoil® forstøveren kan anvendes til alle sprøjteopgaver, dråbespektret reguleres blot via ændringer i lufttrykket - dette gøres trinløs via joysticket i førerkabinen.

10 års slidgaranti på Eurofoil®-forstøveren 10 års garanti på Eurofoil® forstøveren sikrer brugeren en betydelig besparelse over en 10-årig periode. Endvidere viser erfaringer, at Eurofoil® forstøveren modsat konventionelle dyser ikke kræver løbende justering og vedligeholdelse.

Enkel og funktionel Danfoil marksprøjter er bygget med udgangspunkt i en optimal brugervenlighed. Det ses bl.a. på sprøjtens betjeningspanel, hvor alle primære funktioner betjenes med to håndtag. Derudover har du fra førerkabinen mulighed for at styre sprøjtens funktion via joystick og touchscreen.

> Produktprogram> Hvorfor vælge danfoil?> Optimal Sprøjtning   > Nyheder> Service> Danfoil Kalkulator   > Bag om danfoil
Tlf. +45 98 67 42 33
Fax 98 67 34 88
info@danfoil.dk
Danfoil A/S
Jellingvej 14
DK-9230 Svenstrup