Forhandler login  ·  Alfabetisk index  ·  Sitemap

 • Kontakt os
  • KONTAKT OS

   - Og lad os fortælle hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprøjteopgaver

   Ring på telefon

   +45 98 67 42 33

   eller

   udfyld vores kontaktformular >

   så kontakter vi dig.

   Find en Danfoil medarbejder >

     

   ÅBNINGSTIDER

    

        
     Man - torsdag: Kl. 08:00 - 16:00  
     Fredag: Kl. 08:00 - 13:30  
          

     

   VAGTORDNING

   Kontakt en servicemontør uden for normal åbningstid – mod et mindre gebyr.

   Vagttelefonen er åben fra uge 16 til og med uge 41.

    +45 40 43 12 33

    


 • Book et møde
  • BOOK ET MØDE

   Du kan til hver en tid booke et møde med en af danfoils konsulenter, som gerne drøfter danfoil sprøjteteknologi med dig, og beskriver hvilke konkrete fordele du vil kunne opnå ved at anvende en danfoil marksprøjte på din bedrift.

     


     

    

   Du kan booke et møde ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

   BOOK DIT MØDE NU >

 • Tilmeld Nyhedsbrev
  • OPTIMAL SPRØJTNING

   Tilmeld dig danfoils nyhedsmagasin Optimal sprøjtning og bliv opdateret på de seneste nyheder.


     

   Optimal sprøjtning vil løbende opdatere dig på følgende områder:

   Artikler om danfoil brugerne

   Indlæg fra danfoil brugerne og danfoil om sprøjteteknik, erfaringer, indstillinger af sprøjten, brug af kemikalier

   Indlæg plantavlskonsulenter, kemikaliebranchen, mm

   Indlæg fra demogårdene


     

   DU FÅR OGSÅ

   Nyheder fra danfoil

   Service, tips og tricks

   Information om arrangementer, messer, dyrskuer, demonstrationer, mm.

    

   TILMELD DIG HER >

 • Tjen penge på marksprøjtning
  • TJEN PENGE PÅ MARKSPRØJTNING - PRØV DANFOIL KALKULATOR


   DANFOIL KALKULATOR >
     
   BOOK ET MØDE >

   Vi har i samarbejde med Agrolab udarbejdet et beregningsskema der kigger på de omkostningsmæssige forskelle mellem en danfoil sprøjte, og en konventionel sprøjte. Klik på linket ovenfor og se dine besparelsesmuligheder med en danfoil sprøjte - tallene taler vist for sig selv.


     

 
Du er her: Home Nyheder Nyheder Brug GPS Matrix570G sammen med din marksprøjte
Tilmeld Nyhedsbrev

Hurtige Links

Brochurer »

Bestil materiale »

Forhandlerlisten »

Book en demo »

Video »

Brug GPS Matrix570G sammen med din marksprøjte

Landmand Lars Erik Garder anvender med stor succes GPS Matrix 570G, når han sprøjter sine afgrøder, hvilket gør hans arbejder meget nemmere og som giver ham besparelser på både økonomien og ressourcerne.

Landmand Lars Erik Garder driver sit landbrug på 240 ha som er beliggende imellem Kolding og Ribe. Han dyrker hovedsagligt græsfrø, men har også korn og slagtekyllinger, som han sælger i omegnen af 6-700.000 stk. af årligt. Han har en medhjælper på gården og sammen laver de selv det meste af det almindelige markarbejde, såsom at så, høste og sprøjte, derudover hyrer Lars Erik Garder sommetider den lokale maskinstation til at udfører andre arbejdsopgaver.

Danfoils ’GPS Matrix 570G’ har stor betydning for Lars Erik Garders landbrug

Lars Erik Garder har siden 1993 kørt med Danfoils sprøjter, og kører i dag med en Danfoil AirBoss med 24 meter bom, han er meget tilfreds med den, og specielt begejstret for:.

”Det vi er rigtig begejstrede for, det er, den store kapacitet, den kan tage omkring 30 hektar når man kører ud – det jeg også er begejstret for, det er, at den er dejlig nem, for hvis det blæser lidt op så går vi bare lidt ned i luft tryk så vi kan undgå vinddrift – Det synes jeg er rigtig dejligt.” Lars Erik Garder

Sammen med sin Danfoil AirBoss anvender Lars Erik Garder en GPS Matrix 570G. Denne GPS med bom pilot og bom afluk har været en stor hjælp for Lars Erik Garder, da det har gjort arbejdet med at sprøjte afgrøderne meget nemmere. Ifølge Lars Erik Garder, er GPSen medvirkende til, at han undgår at have for meget overlap når han sprøjter og der er nemmere at styre sprøjtningen.

”Den er utrolig nem at betjene, den er ret intuitiv. Man skal bruge omkring en halv time på lige at bladre igennem og få den sat op og så videre, så man forstår opsætningen, og så kører det ellers utrolig nemt. – Og når man først har prøvet at køre med den GPS afblænding, så har man altså ikke lyst til at køre uden.” Lars Erik Garder

Det at bruge GPS Matrix 570G sammen med sin marksprøjte gør det nemmere at kontrollere hvor der sprøjtes, da man med GPS Matrix 570G kan sikre, hvor meget eller hvor lidt overlap der skal være. Når det er indtastet i GPSen styrer den det selv, og for at undgå overlap lukker den af for de dyser, der ikke skal sprøjte, og åbner for dem igen når de skal sprøjte. Dette er medvirkende til, at Lars Erik Garder har helt styr på, hvor der er sprøjtet og ved at undgå overlap sparer han på den mængde af kemikalier, der skal brugs for at sprøjte optimalt.

”Det smarte ved GPSen er, at jeg fik 5-6 % mindre overlap i mine marker og det er jo direkte sparet i kemi.” Lars Erik Garder

Det at Lars Erik Garder sparer på mængden af kemikalier har også en direkte indvirkning på hans økonomi, da det også sparer ham for nogen omkostninger ved det mindre brug af kemikalier. Derudover er GPS Matrix 570G også multifunktionel i den forstand, at han ikke blot kan bruge GPSen sammen med sin AirBoss marksprøjter, men han kan også anvende den sammen med sin gyllespreder og sparer på mængden af gylle. GPS Matrix 570G er derfor brugbar i forskellige opgaver og er et rigtig vigtig redskab for Lars Erik Garder i hans daglige arbejde. Som han selv udtaler det, vil han ikke være foruden sin GPS, da det er så meget nemmere at udføre hans arbejde med hjælp fra GPS Matrix 570G.  

> Produktprogram> Hvorfor vælge danfoil?> Optimal Sprøjtning   > Nyheder> Service> Danfoil Kalkulator   > Bag om danfoil
Tlf. +45 98 67 42 33
Fax 98 67 34 88
info@danfoil.dk
Danfoil A/S
Jellingvej 14
DK-9230 Svenstrup