Forhandler login  ·  Alfabetisk index  ·  Sitemap

 • Kontakt os
  • KONTAKT OS

   - Og lad os fortælle hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprøjteopgaver

   Ring på telefon

   +45 98 67 42 33

   eller

   udfyld vores kontaktformular >

   så kontakter vi dig.

   Find en Danfoil medarbejder >

     

   ÅBNINGSTIDER

    

        
     Man - torsdag: Kl. 08:00 - 16:00  
     Fredag: Kl. 08:00 - 13:30  
          

     

   VAGTORDNING

   Kontakt en servicemontør uden for normal åbningstid – mod et mindre gebyr.

   Vagttelefonen er åben fra uge 16 til og med uge 41.

    +45 40 43 12 33

    


 • Book et møde
  • BOOK ET MØDE

   Du kan til hver en tid booke et møde med en af danfoils konsulenter, som gerne drøfter danfoil sprøjteteknologi med dig, og beskriver hvilke konkrete fordele du vil kunne opnå ved at anvende en danfoil marksprøjte på din bedrift.

     


     

    

   Du kan booke et møde ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

   BOOK DIT MØDE NU >

 • Tilmeld Nyhedsbrev
  • OPTIMAL SPRØJTNING

   Tilmeld dig danfoils nyhedsmagasin Optimal sprøjtning og bliv opdateret på de seneste nyheder.


     

   Optimal sprøjtning vil løbende opdatere dig på følgende områder:

   Artikler om danfoil brugerne

   Indlæg fra danfoil brugerne og danfoil om sprøjteteknik, erfaringer, indstillinger af sprøjten, brug af kemikalier

   Indlæg plantavlskonsulenter, kemikaliebranchen, mm

   Indlæg fra demogårdene


     

   DU FÅR OGSÅ

   Nyheder fra danfoil

   Service, tips og tricks

   Information om arrangementer, messer, dyrskuer, demonstrationer, mm.

    

   TILMELD DIG HER >

 • Tjen penge på marksprøjtning
  • TJEN PENGE PÅ MARKSPRØJTNING - PRØV DANFOIL KALKULATOR


   DANFOIL KALKULATOR >
     
   BOOK ET MØDE >

   Vi har i samarbejde med Agrolab udarbejdet et beregningsskema der kigger på de omkostningsmæssige forskelle mellem en danfoil sprøjte, og en konventionel sprøjte. Klik på linket ovenfor og se dine besparelsesmuligheder med en danfoil sprøjte - tallene taler vist for sig selv.


     

 
Du er her: Home Nyheder Nyheder Prisvindende Injectionssystem med GPS styring
Tilmeld Nyhedsbrev

Hurtige Links

Brochurer »

Bestil materiale »

Forhandlerlisten »

Book en demo »

Video »

Prisvindende Injectionssystem med GPS styring

Danfoil præsenterer på Agritechnica deres prisvindende injectionssystem – MultiDose Injectionssystem 2012. Via GPS signal kan injectionspumperne styres automatisk og dosere efter markkort eller sensorer på bommen. For landmanden betyder det en optimering i brugen af sprøjtemidlet, da midlet kun afsættes i de områder på marken, som er angrebet. I sidste ende giver det en reduktion i brugen af sprøjtemiddel, og dermed besparelser for landmanden. 

Prisvindende injectionssystem

Danfoil vandt i 2012 en international pris for deres videreudvikling af danfoil MultiDose Injectionssystem. Prisen er uddelt på baggrund af sammenkoblingen mellem danfoils injectionssystem og GPS styring, som muliggør en automatisering af doseringen af sprøjtemiddel og giver landmanden mulighed for at optimere og reducere brugen af sprøjtemiddel. 

GPS-styring, bedre reaktionstid og dronefly

Danfoil har i samarbejde med Trimble og Lykketronic udviklet software og hardware til GPSudstyr, som kan styre en af de seks injectionspumper individuelt og dermed optimere reaktionstiden på danfoils injectionssystem. I praksis sker det ved, at sprøjteføreren registrer behovet for plantebeskyttelse forud ved at udarbejde et GPS baseret tildelingskort, som efterfølgende uploades i Trimbles GPS styring. I den efterfølgende sprøjtning styres injectionspumpen af Trimble GPS’en og aktiveres kun på de angivne områder i marken - dette muliggør således effektiv pletsprøjtning. I fremtiden forventes det, at teknologien kan kobles samme med observationer fra dronefly. 

Danfoils injectionssystem kan ligeledes kobles sammen med Trimble GreenSeeker sensorer, som placeres på bommen. Kunden kan vælge om han ønsker automatisk styring af doseringen fra GreenSeeker sensoren på 1 eller på alle 6 pumper. Green Seeker sensoren måler afgrødens biomasse og varierer doseringen ud fra denne måling. I en ukrudtssprøjtning vil sensoren således hæve doseringen de steder på marken, hvor biomassen er stor.

Danfoil har samtidig effektiviseret injectionssystemet til pletsprøjtninger i marken. Dette er sket ved at foretage konstruktionsændringer på injectionssystemet, bl.a. ved at flytte blandemanifolden så tæt på bommen som muligt, samt ved at benytte materialer, der skaber mindst muligt friktion i væskeslangen.

Fakta

Danfoil er den leverandører af marksprøjter, der har størst erfaring med brugen af injectionssystemer til sprøjtning af afgrøder. Firmaet har i de sidste 12 år produceret injectionssprøjter og sidder derfor tungt på det Nordeuropæiske marked for injectionssprøjter.

 

> Produktprogram> Hvorfor vælge danfoil?> Optimal Sprøjtning   > Nyheder> Service> Danfoil Kalkulator   > Bag om danfoil
Tlf. +45 98 67 42 33
Fax 98 67 34 88
info@danfoil.dk
Danfoil A/S
Jellingvej 14
DK-9230 Svenstrup