Forhandler login  ·  Alfabetisk index  ·  Sitemap

 • Kontakt os
  • KONTAKT OS

   - Og lad os fortælle hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprøjteopgaver

   Ring på telefon

   +45 98 67 42 33

   eller

   udfyld vores kontaktformular >

   så kontakter vi dig.

   Find en Danfoil medarbejder >

     

   ÅBNINGSTIDER

    

        
     Man - torsdag: Kl. 08:00 - 16:00  
     Fredag: Kl. 08:00 - 13:30  
          

     

   VAGTORDNING

   Kontakt en servicemontør uden for normal åbningstid – mod et mindre gebyr.

   Vagttelefonen er åben fra uge 16 til og med uge 41.

    +45 40 43 12 33

    


 • Book et møde
  • BOOK ET MØDE

   Du kan til hver en tid booke et møde med en af danfoils konsulenter, som gerne drøfter danfoil sprøjteteknologi med dig, og beskriver hvilke konkrete fordele du vil kunne opnå ved at anvende en danfoil marksprøjte på din bedrift.

     


     

    

   Du kan booke et møde ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

   BOOK DIT MØDE NU >

 • Tilmeld Nyhedsbrev
  • OPTIMAL SPRØJTNING

   Tilmeld dig danfoils nyhedsmagasin Optimal sprøjtning og bliv opdateret på de seneste nyheder.


     

   Optimal sprøjtning vil løbende opdatere dig på følgende områder:

   Artikler om danfoil brugerne

   Indlæg fra danfoil brugerne og danfoil om sprøjteteknik, erfaringer, indstillinger af sprøjten, brug af kemikalier

   Indlæg plantavlskonsulenter, kemikaliebranchen, mm

   Indlæg fra demogårdene


     

   DU FÅR OGSÅ

   Nyheder fra danfoil

   Service, tips og tricks

   Information om arrangementer, messer, dyrskuer, demonstrationer, mm.

    

   TILMELD DIG HER >

 • Tjen penge på marksprøjtning
  • TJEN PENGE PÅ MARKSPRØJTNING - PRØV DANFOIL KALKULATOR


   DANFOIL KALKULATOR >
     
   BOOK ET MØDE >

   Vi har i samarbejde med Agrolab udarbejdet et beregningsskema der kigger på de omkostningsmæssige forskelle mellem en danfoil sprøjte, og en konventionel sprøjte. Klik på linket ovenfor og se dine besparelsesmuligheder med en danfoil sprøjte - tallene taler vist for sig selv.


     

 
Du er her: Home Nyheder Tilmeld Nyhedsbrev Nyhedsbrev - november 2012
Tilmeld Nyhedsbrev

Hurtige Links

Brochurer »

Bestil materiale »

Forhandlerlisten »

Book en demo »

Video »

22. November 2012

danfoil nyhedsmagasin

Kære modtager af danfoils nyhedsmagasin –Optimal Sprøjtning. Så er vi klar med efterårssudgaven 2012 af vort nyhedsmagasin, i magasinet kan du læse om danfoil sprøjtens kapacitets- og omkostningsmæssige fordele hos polsk og dansk landmand, endvidere kan du læse om, og tilmelde dig vores service kampagne og brugerkursus.

Agromek - den 27.-30. November 2012, hal B stand nr. 2020

Fra den 27. november til den 30. november 2012, kan du møde danfoil på Agromek i Herning. Vi er i hal B stand nr. 2020, hvor vi udstiller vores selvkørende AirCules sprøjte, samt ConCorde II trailersprøjte.

Du vil naturligvis også få mulighed for at se vores 2-stjernet nyhed: MultiDose Injectionsystem 2012. Vi har videreudviklet vores injectionssystem, således pumperne kan styres automatisk via GPS og sensorer.

Vi glæder os til at se dig i Herning!

I omegnen af 20.000 ha sprøjtet på kun 6 måneder på polsk landbrug med Danfoil ConCorde

Danskejet polsk landbrug sprøjter med succes sine afgrøder med sin nye Danfoil 36 m ConCorde, der sprøjter med luft i stedet for vand. På denne måde sparer de både tid og penge.

Læs mere link

Sprøjter 15.000 ha. på en sæson

Godt 1.300 hektar skal sprøjtes hos Møldrup Kartoffel Eksport. Den nye, selvkørende Danfoil-sprøjte er for alvor kommet på arbejde

Læs mere link

Serviceeftersyn og vinterklargøring af din danfoil marksprøjte

Vi håber du er godt tilfreds med din danfoil marksprøjte, og at sprøjtesæsonen 2012 har forløbet efter planen.

Vi hos danfoil ved hvor vigtigt det er, at din sprøjte kører optimalt i hele sæsonen. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget et serviceeftersyn med funktionstest af alle sprøjtens vitale dele, samt vinterklargøring, således sprøjten kan modstå frosten. Dermed sikrer du at din danfoil sprøjte er klar til sprøjteopgaverne i 2013. 

Læs mere link 

Brugerkursus – AirBoss og ConCorde sprøjter

Invitation til 1½ dags AMU kursus i Danfoil sprøjten/Injektion

danfoil A/S planlægger igen i uge 5/2013, at gennemføre et 1½ dags kursus i Danfoil sprøjten og dens styring. Kurset vil foregå på Erhvervsskolerne i Aars, Østre Boulevard 10, 9600 Aars.

 

Blue Bandit - Danmarksmester i Traktor pulling

Vi hos danfoil er stolte af at være sponsor for et af Danmarks bedste traktor pulling team – Blue Bandit. Teamet blev igen i 2012 Danmarksmester i deres klasse, hvor de vandt med en samlet score for sæsonen på 101 point, 9 point foran nummer 2. Det må derfor sige at være en særdeles suveræn sejr. Teamet fik pokalen overrakt den 19. august 2012 ved stævnet i Haderup.

Fra danfoils skal der lyde et stort tillykke med Danmarksmesterskabet til Casper, Hasse og Kim – godt gået!

Danfoil styrker organisationen

Danfoil har i 2012 styrket organisationen for at kunne imødekomme de fremtidige udfordringer. Vi har siden 2009 haft fokus på produktudvikling, og dette ønsker vi at underbygge yderligere ved ansættelse af Engineer, M.Sc., R&D Martin Sørensen, hvis opgave bliver at sætte ydereligere tryk på produktudviklingsprojekterne.

På salgssiden har vi tilført yderligere ressourcer til vores eksportmarkeder, ved ansættelsen af eksportsælger Søren Christensen, som fremover har ansvaret for Baltikum, Tyskland, Polen og Norge. Derudover har vi ansat Gunnar Axelsson som salgsansvarlig på det svenske marked. Gunnar skal videreudvikle markedet og arbejder tæt sammen med danfoils mangeårige salg- og serviceansvarlige i Sverige Håkan Svegrup.

Serviceteamet i Norden forventes at blive udvidet i løbet af vinteren, således vores kunder kan få den optimale service uanset om de er i Danmark, Norge eller Sverige.

 

Demogårde

I forbindelse med lanceringen af ”Optimal Sprøjtning” skal vi bruge en række demogårde, som løbende vil komme med indlæg om deres erfaringer med deres danfoil sprøjte. Indlæggene fra demogårdene skal primært have fokus på anvendelsen af sprøjten, herunder indstilling af vandmængde, dosering, lufttryk, mm., og naturligvis effekten på afgrøderne. Demogårdene vil årligt blive inviteret til et brugermøde hos danfoil, hvor erfaringerne med sprøjten og ideer til produktudvikling vil blive diskuteret. Hvis du er interesseret i at blive en af demogårdene, kan du tilmelde dig her.

 

> Produktprogram> Hvorfor vælge danfoil?> Optimal Sprøjtning   > Nyheder> Service> Danfoil Kalkulator   > Bag om danfoil
Tlf. +45 98 67 42 33
Fax 98 67 34 88
info@danfoil.dk
Danfoil A/S
Jellingvej 14
DK-9230 Svenstrup