​Brugt sprøjte – fabriksrenoveret og med 1 års garanti

Overvejer du at købe en brugt sprøjte? Hos Danfoil i Svenstrup J har vi specialiseret os i salg af nye og brugte marksprøjter, og vi tilbyder fabriksrenoverede sprøjter med 1 års fabriksgaranti. 

Vi leverer marksprøjter til landmænd og maskinstationer i blandt andet Aalborg og Støvring samt hele Danmark og resten af Europa. Uanset hvor i verden, du kommer fra, er vi altid klar til at fremvise vores store udvalg af brugte marksprøjter.

Grundig vejledning af vores dygtige salgsafdeling

Vores fabriksrenoverede sprøjter bliver renoveret og klargjort på fabrikken af vores veluddannede medarbejdere. Sprøjterne bliver naturligvis leveret med 1 års fabriksgaranti. 

Det er altid vigtigt for os, at kundernes udstyr er i orden. Derfor har du fabrikken i ryggen, når du køber en brugt sprøjte af os.

Sammen afdækker vi dine behov

Du kan forvente en grundig vejledning af vores dygtige salgsafdeling, når du henvender dig til os. Vi afdækker i fællesskab med dig dine behov og dit budget. Dermed kan du være sikker på at vælge den sprøjte, som passer bedst til din bedrift.​

Kontakt os for at få et tilbud på en brugt sprøjte

Vi er altid klar til en snak, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud på en brugt sprøjte. Har du spørgsmål til vores produkter eller priser, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 98 67 42 33 for at lave en aftale om en fremvisning eller for at høre nærmere om vores brugte maskiner. Har du spørgsmål, så kan du også skrive til os på e-mail info@danfoil.dk.

Kontakt os​

Jellingvej 14

9230 Svenstrup J

Telefon: 98 67 42 33

E-mail: info@danfoil.dk

​CVR: 12811896

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 15:45​

​Fredag: 08:00 - 14:00​

Følg os

​Bliv opdateret med nyt fra Danfoil