Her finder du din nye AirBoss liftsprøjte​

​Er du på udkig efter en AirBoss liftsprøjte? Så er du det rette sted. Hos Danfoil forhandler vi nemlig liftsprøjter og leverer til hele Danmark og resten af Europa.

​Når du køber en liftsprøjte, får du en liftophængt marksprøjte, som er unik i sit design og sin brugervenlighed. Der er fokus på funktionalitet, kvalitet, økonomi og miljø. Den leveres naturligvis med det patenterede Eurofoil®-sprøjtekoncept. Funktionerne på denne liftsprøjte er fuldt hydraulisk styret.

Med bommene placeret over traktoren får du frit udsyn ved transport. En AirBoss liftsprøjte er nem at rengøre, da vandet opvarmes ved hjælp af sprøjtens hydrauliske system. Dette giver mulighed for at rengøre med varmt vand i marken. AirBoss lever naturligvis op til de nye krav til sprøjter.

Fordele man ikke kan komme udenom

Når sprøjteføreren er i marken med en AirBoss liftsprøjte har han en enorm sprøjtekapacitet. Han kan således sprøjte op til 35 hektar pr. fyldning, hvilket skyldes et lavt væskeforbrug på 30 til 50 liter pr hektar. Dermed har sprøjteføreren en kapacitet svarende til en konventionel trailersprøjte med en tankstørrelse på mellem 4- og 6.000 liter.

Dertil kommer at sprøjteføreren med en AirBoss liftsprøjte har en langt lavere egenvægt, og dermed kan markarealer i vådområder sprøjtes, hvilket ville være umuligt for en konventionel sprøjte med samme kapacitet.

Ved sprøjtning i høje afgrøder som fx raps eller majs, kan sprøjteføreren undgå unødvendig beskadigelse på afgrøden. Dette skyldes AirBoss liftsprøjtens specielle konstruktion, som sikrer en stor fri- og bomhøjde og giver sprøjteføreren optimale betingelser for et godt sprøjtearbejde.

Fuldautomatiske vaskeprogrammer

​Sprøjten er udstyret med intelligente elektriske ventiler, derfor skal chaufføren ikke længere ud af førerhuset for at betjene sprøjten.

Alt klares ved et tryk på en knap på DSC-skærmen. De 3 fuldautomatiske vaskeprogrammer sikrer optimal rengøring af luftsprøjten efter hver sprøjtning, samt at restvæsken kan fordeles jævnt på marken.

​Load Sensing som standard

En AirBoss liftsprøjte er nem at til- og frakoble og kræver ingen brug af PTO. Alle AirBoss sprøjter er som standard udstyret med LS proportionel hydraulik (Load Sensing), som driver blæser, pumpe og alt fjern hydraulik. 

Bom-funktionerne er proportionale, hvilket giver en helt glidende og optimal bomstyring. Det er vigtigt, at traktoren er udstyret med LS, og som minimum kan levere 80 ltr. ved 190 bar.

Robust opbygning

AirBoss liftsprøjten er opbygget på en robust ramme, der monteres i traktorens 3-punktsophæng. Rammen bærer tank, pumpearmatur og sprøjtebom. Tanken der er fremstillet af kunststof, rummer 1000 liter. 

Pumpen er en 115 l membran-pumpe med 3 kamre. Fra pumpen føres sprøjtevæsken gennem filter og flowmåler til 7 sektionsventiler, der så forsyner bomsektionernes Eurofoil®-forstøvere.

Pumpe og blæser drives ved hjælp af traktorens hydraulikanlæg. Bommen er fremstillet af aluminium – og er derfor let og stabil. Som en yderligere sikring er bommen ophængt i et pendulophæng, der tilmed stabiliseres af støddæmpere.

Bommens position kan finjusteres ved hjælp af en kipcylinder.

Højdeindstilling og sidebommenes ind- og udfoldning reguleres hydraulisk fra joysticket. I smal

transportstilling er sidebommene foldet ind langs traktoren og over førerhuset.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at vide mere om vores AirBoss liftsprøjte, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os endelig. Vi holder til i Svenstrup J, tæt på Aalborg og Støvring, men servicerer gerne kunder i hele Danmark samt resten af Europa.

Du kan få fat i os på telefon 98 67 42 33 eller e-mail info@danfoil.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os​

Jellingvej 14

9230 Svenstrup J

Telefon: 98 67 42 33

E-mail: info@danfoil.dk

​CVR: 12811896

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 15:45​

​Fredag: 08:00 - 14:00​

Følg os

​Bliv opdateret med nyt fra Danfoil