Klare fordele​

​Klare fordele med Danfoils sprøjteteknologi

Høj kapacitet

En kapacitet der er op til 6 gange højere end en konventionel sprøjte betyder færre påfyldninger pr. sprøjteopgave. Dermed opnår du som bruger en optimering af den enkelte sprøjteopgave og værdifuld tid og brændstof spares.

Lavt væskeforbrug, kun 30-50 liter/ha

Lavt væskeforbrug, 30-50 liter pr. ha. er betydelig lavere i forhold til konventionelle sprøjter (200 liter/hektar). Det minimerer spildtid til genopfyldning og unødvendig vejtransport, og øger den effektive tid du er i marken. Dermed spares tid, diesel og penge - til gavn for både dig og for miljøet.

Bedre afsætning og nedtrængning

Effektiv nedtrængning i tætte afgrøder sikres ved hjælp af luften fra sprøjten, der skaber turbulens omkring planten. Derved opnås en god afsætning af sprøjtevæsken i både top og bund af afgrøden og på over- og undersiden af bladene.

Dokumenteret lavere afdrift

Danfoil har en 90% afdriftsreduktionsgodkendelse fra det anerkendte tyske institut JKI. Godkendelsen understreger at vindafdrift kan kontrolleres med en Danfoil-sprøjte - endda bedre end hos mange af konkurrenterne.

Variabel dråbestørrelse

Variabel dråbestørrelse gør at brugeren kan tilpasse dråbestørrelsen til den enkelte sprøjteopgave og sikre optimal dækning og lav afdrift. Dråbestørrelsen styres alene ved lufttrykket, jo højere lufttryk, jo finere forstøvning.

Ingen dyseskift

Èn forstøver til alle sprøjteopgaver, idet Eurofoil® forstøveren kan anvendes til alle sprøjteopgaver, dråbespektret reguleres blot via ændringer i lufttrykket - dette gøres trinløs via joysticket i førerkabinen.

10 års slidgaranti på Eurofoil®-forstøveren

10 års garanti på Eurofoil® forstøveren sikrer brugeren en betydelig besparelse over en 10-årig periode. Endvidere viser erfaringer, at Eurofoil® forstøveren modsat konventionelle dyser ikke kræver løbende justering og vedligeholdelse.

Enkel og funktionel

Danfoil marksprøjter er bygget med udgangspunkt i en optimal brugervenlighed. Den er designet af landmænd til landmænd.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med dine sprøjteopgaver.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Jellingvej 14

9230 Svenstrup J

Telefon: 98 67 42 33

E-mail: info@danfoil.dk

​CVR: 12811896

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08:00 - 15:45​

​Fredag: 08:00 - 14:00​

Følg os

​Bliv opdateret med nyt fra Danfoil